22 Kasım 2007 Perşembe

Kış Uykusu

Bir haftadır bir uyku hali içindeyim, 2 gün işe geç kaldım, akşam 9 gibi koltukta uyur kaldım, işte de gözlerimi zor açık tutuyorum, umarım geçicidir, yoksa kendime bir in'de kış tatili ayarlamam gerekecek.Akşam acılı kapuska pişirdim, her akşam, havuç, turp, domates, maydanozla kocaman bir salata yapıp yiyoruz, uykunun yanı sıra birde sebze krizine girdik.Motorcu'mun ödev olarak 3 günlük tatil organize etmesi gerekiyor, yataklı trenle gidilebilecek yer düşünüyordu, beni görevlendirdi, TCDDD'nin sitesinde iki tur vardı fakat yapılmıyormuş, Gap ve Karadeniz.Seferleri ve fiyatları inceledim, son derece uygun.Ona değil ama kendime güzergah buldum, akşam Haydarpaşa'dan bin, sabah Denizli'de in, günü değerlendir, akşam yine bin sabah burdasın, üstelik yataklı kompartman, ister tek, ister çift kişi, tıkır tıkır uyuyarak gel ( uyuma kısmı tam bana göre ) Yapılır mı yapılır!

4 yorum:

gülçin dedi ki...

bence bu aralar böyle kaçasınız varsa konya'ya mevlana'ya gidin soficim. pişman olmayacaksınız. biliyorsun aralık ayı başından 18'ine kadar konya'da mevlana'yı anma törenleri var. hem konya gezisi ve yemekleri de cabası :)

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

demiryolu önerisi güzel geldi ben de siteyi bir inceliyim.

Konya niyeti bende de var. Ayarlayabilirsem Aralık'ın bir yerlerinde girmeyi çok istiyorum

renkler dedi ki...

Tren yolculuğu son derece hoş olabilir. Trenlerin durumunu bilmiyorum tabi ama sanırım orjinal olacaktır. Ben de güzel bir gemi gezisi istiyorum. Gezmek, tozmak istiyorum. Uykulu gecelerin geçicidir diye düşünüyorum. Benim de arada bir olur.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Biz kucukken annem de boyle soylerdi, binecegim yatakli vagona, en uzak nereye gidiliyorsa uyuyarak gidip donecegim derdi :)) Cok yaramazdik galiba :)) Ama neyseki sizinkisi odev icin tadini cikart Sofi'cim, guzel fikir :))