13 Mart 2008 Perşembe

Şafak 50

Anasının kuzusu, 50'yide gördük ve 16. Mart pazar günü doğum günün, 25 yaşına gireceksin, çeyrek asır olmuş Haydarpaşa Numunede seni kollarıma vereli, sana tapmıştım, Allahım ben bundan ayrılamam askere bile birlikte gideriz demiştim ama bak gittinde geliyon bile, anne olmak ne delice bir duygu, evladının kılına zarar gelecek, o mutsuz olacak diye yüreğin pır pır ediyor, tüm hayallerini gerçekleştirmek istiyorsun, onun mutluluğu artık senin mutluluğun oluyor ve kaç yaşında olursa olsun onu sıkıca sarıp sarmalamak , öpmek , koklamak istiyorsun, biliyorum bu satırları okuyacaksın, doğum gününde ben yanında olmıycam ama bilki sevgim, dualarım hep seninle, mutlu bir geleceğe kanat çırpman ve tüm hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle sağlıcakla kal oğlum.

15 yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Allah nazardan,kem gözlerden esirgesin maşallah aslan parçanı Sofimmmmm.

Sem dedi ki...

Evettt, geri sayım başladı artık. göz açıp kapayıncaya kadar geçsin. Sevgiler

deger dedi ki...

sevgili Sofi,

Bütün annelerin beyinleri aynı çalışıyor.....

Ben 37 yaşında iken bile, rahmetli annem, "sen hala benim küçücük oğlumsun" derdi. O yıl da rahmetli oldu zaten...

Mahallemizde, herkesin bakıp yemek verdiği tekir bir kedi vardı. Doğum yapınca, kalın bir mukavva kutuya koymuştuk. Bir gün (iyi ki ben tesadüfen oradan geçiyordum), kocaman bir köpeğe öyle bir saldırdı ki, köpek ince sesler çıkararak kaçarken, kedi tırnaklarını köpeğin sırtına geçirmiş, bırakmıyordu. Köpeği elinden zor kurtarmıştım. İşte annelik içgüdüsü....köpeğin yavrularına zarar vereceği düşüncesi ile, kendinden 10 kat büyük ve normal zamanda bir ısırışta kendisini öldürebilecek olan köpeğe kendini düşünmeden saldırabildi.
Tabii bunları sadece anneler bilebilir. Annelerin genellikle çocukları için yapamayacakları şey yok.....

Oğlunun doğum gününü, en iyi dileklerimke kutluyor, hayırlısı ile bir an önce sağ salim terhis olmasını temenni ediyorum.

Sevgiler.
Degree.

ulku dedi ki...

Sevgili Sofi,
Oğlunun doğum gününü, ve senin de anneliğe doğum gününü içtenlikle kutlarım. Dünyada herşeyi bir yana koy, annelik duygusu hiçbiriyle kıyaslanamıyacak bir duygu. Tanrı bize bu ödülü verdiği için şükretmeliyiz.
Sonsuz sevgilerim ve en iyi dileklerim seninle ve güzel oğullarınla.

Adsız dedi ki...

Her gün dualarımdasınız. Sağsalim kucaklarsın inşallah oğlunu.

sofi dedi ki...

Biyocum, seninde o dünya güzeli kızlarınıda Allah esirgesin ve bahtları hep açık olsun...

SEM, inşallah, herkes sevdiklerine kavuşsun...

Degreecim, sağol, dedim ya o garip bir duygu öyle bir güç geliyorki dağları bile delersin ve maalesef gözümüzde hiç büyümüyorlar, Tanrı öyle bir koruma içgüdüsü vermişki kendi canından kıymetli tutuyorsun, teşekkürler tüm iyi dileklerine, sevgiyle kal...

Ülkücüm, bilirmisin bende senin gibi düşünürüm, yani annelerinde doğumgünü çünkü o muhteşem deneyimi birlikte paylaşıyorsun, bir serüvene başlıyorsun onunla ve yıllar geçtikçe paylaştığın her ana seviniyorsun ve hepimiz uzun yıllar onlarla olalım, anne olmak çok güzel bir duygu, Allaha binlerce şükür, bende tüm iyi dileklerimi sana gönderiyorum, sevgiyle kal...

Sardunyam, bir bakmışsın ki seninkilerde kocaman olmuş, o kadar çabuk geçiyorki zaman, bende tüm çocuklarımıza duacıyım, Allah onlara güzel bir gelecek sunsun, sevgiyle kal...

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

allah kavuştursun :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Canim Sofim :)

Nice nice mutlu yillar ogluna :)

Az kalmis bak :)) Allah kavustursun :) Ana yuregi sen simdi kim bilir neler hissediyorsundur :) Sanirim anne olmadan anlayamayacagim bir duygu bu :)) Kucak dolusu sevgiler gonderiyorum ve dualarim bir an once kavusmaniz icin :))

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

Oğlu'nun doğumgünü kutlu olsun. Allah tez vakitte kavuştursun inşallah

hayat dedi ki...

Sevgili Sofi,ne güzel ne duygu dolu yazmışsın okurken ağladım. Oğlunun doğum günü kutlu olsun.İnşallah hayırlısıyla teskeresini alır ve kavuşursunuz ana oğul .Evlatlar çok tatlı benim de iki çocuğum var onlar benim yaşam amacım.Allah hepimizin çocuklarını korusun.umutlarını söndürmesin.
Canım size güzel bir hafta dliyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

Admin dedi ki...

SEVGILI GIZGARDASIM,
DUALARIMIZ BUTUN SENIN GIBI YAVRUSU ASKER OLANLARA, ALLAHIM ONLARI KORUSUN AILELERINE KAVUSTURSUN, OGLUSUNUN YENI YASINI KUTLAR SAGLIK, MUTLULUK DOLU UZUN BIR OMUR DILERIM ALLAHTAN.
SENI COK COK OPUYORUM TATLIM, SEVGILER...

sofi dedi ki...

Esracım sağol, inşallah...

Moonsunım, sende kısmetse yaşıycan o duyguyu eşinde, sonra belki oğullarında (Allah'mı söyletti ne )Anne olmak inanılmaz bir duygu ve eminim sen harika bir anne olacaksın, kucak dolusu sevgiler...

Yoncam inşallah, gelip o da hayatına yön versin biran evvel, zaten işi bırakıp gitmek zor gelmişti ama hep bir engel teşkil ediyordu önünde. Sevgiyle kal...

Hayatcım, yazdıklarından sıcacık ve sevecen bir yüreğin olduğunu insan hemen anlayabiliyor, çocuklarımıza kol kanat germiş hep iyiliklerin güzelliklerin onlarla olmasını isteyen anneleriz inşallah herşey gönlümüzce olur , seni, çucuklarını sevgiyle kucaklıyorum...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Soficiğim, Allah bağışlasın sana kuzunu ve o dileklerin bin katıyla gerçek olsun. Ne gurur, ne mutluluk bir anne için. Çok da yakışıklıymış delikanlı. Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah. Yanaklarından öperim o vatan bekçisini. Nice nice yıllara. Bak ağlattı ablasını.:)

Damak Tadı dedi ki...

Çok duygusal bir yazı olmuş..Anne olmak kolay olmasa gerek canım..
İnşallah hayırlısı ile gelir atılır kollarına..Şimdiden nice mutlu,sağlıklı,uzun ömürlü yıllar diliyorum oğluna..Allah sizi hiç ayırmasın..AMİN!!


Sevgilerle..

CaDı dedi ki...

Sofi, bu sıralar blogları okumak pek kısmet olmuyor ama bu yazıyı okuyunca içim cız etti! Hele bana bıraktığın yorumu okurken askerde oğlun olduğunu bilmiyordum, şimdi o yorumun daha bi anlam kazandı, sana saygım mislince arttı! Maşallah, dilerim hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz! Ne güzel:))