15 Kasım 2007 Perşembe

Akşam iş çıkışı baktım benim oğlan gelmiş beni almaya, son zamanlarda trafikle öyle bozmuştum ki kafayı beni erkenden eve uçurmak istemiş.Atladık motora, boğazı boydan boya gececez, başladımı sağnak halinde yağmur yağmaya ama hiç bir şey keyfimi bozamaz çünkü bütün arabaları geçiyoruz.Kaskın camından sular süzülüyor, elimle siliyorum, arabaların farlarından yağmurun şiddetini görüyorum ve sucuk gibi olmuşuz, eve vardık , ''anne yağmur yağacağını düşünememiştim, çok ıslandın '' dedi. Ben halimden sonderece hoşnut, üzerimi değiştirip bir çay demledim, yanınada peynirli gözleme ve ilk defa Yaprak Dökümü'nün başına yetişebildim.Oğlum dalga geçiyor benimle '' sen daha yeni gelmiştin bak bu saatte, şimdi bitkin ve sinirli sinirli botlarını çıkarıyordun, gel sana bir scooter alalım rahat edersin'' bilmemki ne demeli, 40'ından sonra motor kullananı, ne paklar, yoksa İstanbul şoka girer de trafik havadan mı devam eder ama düşünmedim desem yalan olur.Savuluuuun trafik Sofi geliyor!

4 yorum:

gülçin dedi ki...

aslında iyi fikir sofi ha, arada ben de düşünmüyorum desem yalan olur. benim de kuzenim motorcu, hem de motor sürüş öğretmeni. lütfü kırdar'da motorsiklet fuarı açıldı biliyorsun değil mi? haftasonu gidip bakmalı mı :))

sevgiler

Adsız dedi ki...

ne güzel bir an yaşamışsınız. :O yagmurda ıslanmak güzel ama inşallah hasat falan olmazsınız.Akşam üzeri, yagmur, motorla dolaşmak bütünü cok romantik bir an olabilirdi. (sevgililer için) süprizlere acık olanlara güzel bir öneri Anne ogulun keyfi de başka olmuş.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Merhaba Sofi, aslinda yazinda eve cabuk ulasmis olmandan ziyade oglunla olan iliskindi dikkatimi ceken. Oglun cok sansli senin gibi bir anneye sahip oldugu icin :)) Sevgiler :)

Admin dedi ki...

Ne guzel bir duygu yasamisindir, anlayabilirim:)) Bu scooter fikri zaman zaman hepimizin aklindan gecmistir ama ilk olarak kim hayata gecirecek merakla bekliyor gozlerim, gordugum an ben de uygularim:))
Sevgiler