13 Aralık 2007 Perşembe

Kirpiklerini Katlettiğim Kardeşim ve Velihat

İngiltere'de yaşayan, çakır gözlü, gür kirpikli ( sayemde ) kardeşim ve bir kaç gün önce 1 yaşına giren , üç çiçeğin tek böceği yeğenim.Dün bir sürü fotoğraf göndermiş ve en güzeli bizim aile başlıklı özel bastırılmış masa takvimiydi.Her ay kimin doğumgünü, evlilik yıldönümüyse o ayda onun resmi var, albüm gibi hazırlanmış çok özel bir yeni yıl hediyesi, Şubat'ta ben varım, ilk kez gördüğüm habersiz çekilen bir resmim tam bir süpriz oldu!


10 Şubat, Sofi'nin doğum günü...

9 yorum:

Sem dedi ki...

Ne güzel bir sürpriz gerçekten:))

sofi dedi ki...

Sem, ne güzel bir fikir değilmi, kardeşim için fotoğraf tutku, eşide takvimi hazırlayıp bastırmış.Hepimiz için güzel sürprizlerin olduğu bir yıl olsun 2008...Sevgilerle.

etki alanı dedi ki...

Çok güzel bir düşünce takvim olayı..Ben gençliğimde kendim elle yazarak,çizerek ve inanılmaz bir mutlulukla yapmıştım.Güzel bir hediye olmuştu.
kardeşinin ve eşinin ellerine sağlık.
Ayrıca çok hoş bir hanım olduğunuzu da belirtmeliyim Sofi'ciğim...
TüTü

sofi dedi ki...

Tütü, gerçekten ne güzel bir fikir, bize ait, bizim ürettiğimiz farklı bir tat bırakıyor, eşsiz kılıyor, ruh katıyor.Bu arada sende Kova'sın biliyorum, birlikte yeni bir yaşa gireceğiz, arkamızda bir çok yaşanmışlık bırakarak, yenilerini kucaklayacağız.Sevgileeer...

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

heeeeyy ben de kovayım. hem de kova'daki balık. 15 şubat. Tevekkeli değil, kanım kaynadı sana :)

sofi dedi ki...

Biliyom Yoncam,Şubat'ta kutlayacağız birlikte,deha ve özgürlük burcu kadınları olarak.Ben seni boşunamı okuyodum, aha dedim buda benden!

gülçin dedi ki...

çok hoş bir fikirmiş soficim, bayıldım :))

sevgiler

Admin dedi ki...

Soficim buraya bir seyler yaziyordum gitti kendi kendine yarim kalmisti, kusura bakma, bari devamini yazip bitireyim, resmini gordum cok hos bir hanimsin, hayal ettigim gibi, sevgiler canim...

meleginmarifetleri dedi ki...

yaaa ne kadar güzel bir hediye çok iyi akıl etmiş bence kardeşin ben çok tuttum bu takvimi eh şubatta kutlarız artık 17 şubatta benim kardeşimin doğum günü.
Soficim Denizlideki trendden de haberin var bravo sana evet öyle bir moda var ama ben cesaret edemiyorum dükkan kirasıydı vergisiydi derken altından kalkamam diye korkuyorum aslında çok istediğim bir iş ama İnşallah Allah nasip eder birgün canım sana Allah mı söyletti dersin Öpüyorum hoşçakal