10 Ocak 2008 Perşembe

Tasarımlar


Elma severlere...
Çay kaşığı kullanmaya son!
Renkli objeler, cıvıl cıvıl
Yapılardaki galeri tarzı mekana ferahlık ve genişlik hissi katar, tepeden sarkıt şeklinde inen aydınlatma ise ortama ışıltı ve sıcaklıkta getirmiş...
Veee MOONSUN'cım bu kartları görünce aklıma sen düştün, ne şirinler değil mi? Love bırd serisi olarak tasarlanmış.

http://www.sub-studio.com/ Bu linkten bir çok ilginç tasarımlara ulaşabilirsiniz.

6 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Soficim bunlar cok guzel :)) ben renkli camlara bayiliyorum, evlenince evimin her tarafina renkli cam esyalar alacam diyordum ama nolduysa hic oyle renkli camlar almadim, gerci koyacak vitrinim falanda yok ama :)) cok sadelestim ben, evimde az esya olsun istiyorum simdi de :))

sofi dedi ki...

Moonsuncım, az eşya iyidir işinde az olur, zaten zaman içinde ister istemez bişeyler birikiyo ama renkli camlara bende bittim, neşeli, çocuksu, sevinçli bir halleri var dimi!

Sem dedi ki...

Sofi'ciğim ben de çok severim özellikle mavi camdan objeleri ama evimi onlarla doldurmamaya çalışırım, yoksa sonu yok bu işin. Güneş ya da ışığın üzerlerinde yansıması harika olur. İşyerinde bile, her zaman içinde çiçek olmasa bile, mavi camdan olan vazoyu kendi adıma kamulaştırmış durumdayım:))

Sevgiler

Moonish (moonsun) dedi ki...

Haklisin Soficim sanirim zamanla birikiyor pek cok sey dedigin gibi birikiyor evde :))

Bu arada sayfayi da inceledim :)) Bloom series'de cok ciciymis :))
Bu arada ben de sevgiler gunu icin biseyler tasarladim... sayfami aciyorum yakinda hepsini yayinlayacagim, umarim begenirsin benim kartlarimi da :))

Admin dedi ki...

TASARIMLAR COK HOS SOFICIM, ASIL BEN USTTEKINE BIRAKICAM YORUMU SIMDI GORSUN O MISAFIRLER...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çayı, kahveyi şekersiz içmeme rağmen en fazla o bardağı sevdim ben. Bakma şekersiz içiyorum ama, yanında mutlaka tatlı bir şey oluyor.:)